Gin

A gin alapja valamilyen - általában gabonából készült - semleges ízű finomszesz, amelyet a közönséges boróka tobozbogyójával vagy annak kivonatával, illetve még más gyógynövényekkel, fűszerekkel ízesítenek. Legnépszerűbb fajtája a London gin, melynek kiváló minőségű alapszeszből kell állnia, az ízesítést pedig desztillációval és csak valódi fűsz...

A gin alapja valamilyen - általában gabonából készült - semleges ízű finomszesz, amelyet a közönséges boróka tobozbogyójával vagy annak kivonatával, illetve még más gyógynövényekkel, fűszerekkel ízesítenek. Legnépszerűbb fajtája a London gin, melynek kiváló minőségű alapszeszből kell állnia, az ízesítést pedig desztillációval és csak valódi fűszerek felhasználásával lehet elvégezni.

Bővebben

Gin  6 termék

Márkáink

 • Beefeater

  A Beefeater az egyetlen London Dry gin, amely a mai napig Londonban készül.

  Az egyik legtöbb díjat elnyert gin márka a világon. A legfinomabb gabonapárlat és titkos
  fűszerkombinációk különleges keveréke. A Beefeater Master Distiller-e, Desmond Payne az egyik legtapasztaltabb gin készítő mester a világon.

 • Plymouth gin

  Egy elegáns English gin. Több mint 150 éve készítik a híres angol kikötővárosban, Plymouthban, lepárlásos módszerrel, tehát a fűszerekkel ízesített alkoholt még egyszer lepárolják a készítés során. A boróka bogyó mellett a Plymouth jellegzetes fűszernövénye az angelikagyökér, a narancshéj és a kardamom. Az eredeti Gimlet koktél alapanyaga.

 • Monkey
Mutat 1 - 6 a(z) 6 elemből
Mutat 1 - 6 a(z) 6 elemből