Likőr

A likőr szó a francia eredetű liqueur szóból származik. A valódi jó minőségű likőrök jellemzően alacsony alkoholtartalmú magas hozzáadott cukortartalommal bíró szeszes italok. 

Likőr  29 termék

Márkáink

 • Kahlua

  Mexikói kávélikőr, nemzetközi karrierje ellenére az ital maga ma is eredeti mexikói,
  Mexikóban készül kávé, cukor és cukornádpárlat segítségével. Intenzív kávéillata és íze
  ellenállhatatlanul vonzó. Hideg és meleg kávés italok készítéséhez egyaránt remekül használható.

 • Ricard

  Franciaország tradicionális röviditala. 
  100%-ig természetes anyagokból, kínai csillagánizs, édesgyökér és zamatos provance-i
  fűszernövények felhasználásával készül.
  Igazi teljességét jeges vízzel keverve adja, de fogyasztható narancslével vagy más üdítő
  gyümölcslevekkel is. Mái napig a legkeresettebb francia szeszesital. 

 • Pernod

  Ánizzsal ízesített aperitif, 40% alkoholtartalmú.
  Önmagában ritkán fogyasztjuk. Legelterjedtebb keverési módja: 1 rész Pernod, 3-5 rész jeges tiszta víz. A vizet pótolhatjuk narancslével, gyümölcsszirupokkal, Az ital bármilyen napszakban, évszakban, bármely korosztálynak és bármilyen alkalommal kellemesen hűsítő, üdítő

 • Ramazzotti

  A Ramazzotti Olaszország egyik legrégibb italháza, a Ramazzotti testvérek alapították Milánóban a XIX. század elején. Napjaunkban  sambucca, amaro és grappa italokat készítenek Ramazzotti márkanévvel.

 • De Kuyper

  A De Kuyper királyi desztilláló egy, az alapításától fogva családi kézben lévő holland cég, mely párlatokat és likőröket készít.
  1995-ben a cég 300 éves fennállása alkalmából Beatrix holland királynőtől megkapták a „Királyi” címet, így a Johannes de Kuyper&Zoon azóta De Kuyper Royal Distillers név alatt működik.
  A De Kuyper cégnek több mint 300 éves gyakorlata van a párlatok, koncentrátumok, eszenciák készítésében és ezek magas minőségű likőrőkként egyesítésében. A mai napig saját tulajdonú lepárlóval rendelkezik Schiedam-ban – egy teljes rézüstös lepárlórendszerrel felszerelve – ahol házon belül készítik a valódi alapanyagokat likőrjeikhez.

 • Lillet
per page
Mutat 1 - 12 a(z) 29 elemből
Mutat 1 - 12 a(z) 29 elemből